Sektör Hakkında

Uygulama Alanları

Avantajları

MİMARİ SİSTEMLER

 

ALUMİNYUM ve PVC SİSTEMLERİ

Firmamız Transparan Cephe, Alüminyum Panel Cephe, Alüminyum Slikon Giydirme, Alüminyum Kapaklı Giydirme Cephe, Alüminyum Kompozit Panel Cephe, Doğrama, Işıklık, Skylight ve Güneş Kırıcı uygulamalarının yanında, Terra Cott, Kompakt Laminant, Fotosel kapı ve PVC Sistemler ile size komple çözümler sunmaktadır.

Yaptığımız uygulamalarda müşteri memnuniyeti ön planda olup, mimariye en uygun sitemler ile çözümler önermektedir. Firmamızın amacı, güven esasına dayalı gelişen teknoloji doğrultusunda, estetik ve sağlam çözümler üretmek, bunu da en iyi şekilde uygulamaktır. Dekoratif cephe giydirme sistemleri konusunda, çağın getirmiş olduğu tüm yeniliklere açık olup, Projelerimizi bölgemize kazandırmış durumdayız. Dünya standartlarında çizgilere sahip, dünya normlarına uygun profil ve aksesuarlara sahip Adalya Alüminyum, konusunda uzman ve deneyimli kadrosuyla proje, teklif, üretim, pazarlama ve satın alma konularında müşterilerine profesyonel olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Bir çok projeye imza atan firmamız , devam eden büyük projelerle de hedeflerine doğru ilerlemektedir. Elde ettiği bu başarının verdiği güç ile odaklama, farklılaşma yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak hizmetlerini sürdürmektedir.
Adalya Alüminyum cephe sektörünün lider firmalarından biri olmayı hedeflemektedir. Bu hedefe ulaşmak için ürün ve hizmet kalitesinin iyileştirmesini çalışanların eğitimi ve sürekli gelişim sağlanmasını ve teknolojideki yeniliklerin takip edilmesini amaç edinmiştir
.

MİMARİ SİSTEMLER - Adalya Alüminyum
MİMARİ SİSTEMLER - Adalya Alüminyum
MİMARİ SİSTEMLER - Adalya Alüminyum
MİMARİ SİSTEMLER - Adalya Alüminyum

Uygulama Alanları

Avantajları